Bombă la Steaua: ”Becali a contactat deja alt antrenor. E un materialist!”

Bombă la Steaua: ”Becali a contactat deja alt antrenor. E un materialist!”. Scandalul intern din curtea vicecampioanei pare mai amplu decât s-a crezut, cu toate că nici replicile, singurele arme folosite până acum de Beecali și Reghecampf, n-au fost blânde.

„Steaua a ajuns circul Ligii 1. Jucăm ca o echipă de divizia B”, a urlat Becali. „N-am nevoie de mila nimănui! Vreți echipa? Sunați-l pe patron să v-o spună!”, a replicat, acid, Reghecampf. Aceste schimburi de replici sunt doar vârful aisbergului.

Bombă la Steaua: ”Sunați-l pe Necuratul Becali!”

Ionel Ganea, fost antrenor la FC Voluntari, plecat de la echipa ilfoveană la presiunile lui Becali, a aruncat bomba. ”Din informaţiile mele, a fost deja contactat şi un antrenor. Sună-l pe Necuratul Becali să-ţi spună! E un antrenor, fost la Pandurii, materialist îi zic eu, care tot îşi aşterne gândurile de naţionalist pe facebook”, a declarat Ionel Ganea pentru prosport.ro.

Trrimiterea la Edi Iordănescu este evidentă, chiar dacă Ganea s-a rezumat să repete: „Sună-l pe Necuratul Becali! El știe!”. Edi Iordănescu l-a criticat des pe Reghecampf pentru lipsa unei viziuni tactice în jocul echipei.

Ionel Ganea despre derby-ul Steaua – Dinamo

„Bate Dinamo în marele derby, nu bate uşor, dar bate. Cred că au un mare avantaj pentru că a venit Cosmin Contra, s-a văzut că le-a transmis băieţilor din răutatea pozitivă care-l caracteriza pe el. Deţine capacitatea de a-i face pe jucători să evolueze pentru el. E genul acela de antrenor care îţi schimbă mentalitatea după două şedinţe de pregătire, am observat o atitudine schimbată la câţiva dintre ei”.

Ionel Ganea despre Contra

„Cu Contra va fi un respect reciproc. Atuul lui Contra e că nu-i lasă pe jucători să se tragă de şireturi cu el. Nu i se vor urca niciodată în cap. Respectul trebie să fie reciproc şi asta se vede din ce în ce mai rar în fotbalul românesc. Sper ca suporterii să fie alături de echipă şi să se ducă în număr cât mai mare pe stadion, pentru că vor avea ce vedea.”

Ionel Ganea despre Steaua

„Nu e în formă deloc, poate unii dintre jucători şi-au pierdut motivaţia, dar să vedem acum, într-un meci cu Dinamo vor face tot posibilul să iasă în evidenţă”.

Ionel Ganea despre Gnohere

„Au câţiva jucători cu potenţial, dar Becali s-a ars iar cu nişte calamităţi în ultimul an. Cei de lângă el l-au făcut ca la Nufărul! Uită-te la Gnohere! Ca să fiu politicos, spun că e o ţeapă! Ţeapa lui Gigi! Uită-te la foştii mari atacanţi ai Stelei, uită-te la Gnohere… La Steaua trebuie să arăţi ca un fotbalist adevărat”.

354total visits,2visits today

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


*