DOMG – Turn me on (piesa noua)

DOMG continua seria lansarilor EDM cu “ Turn me on”, al doilea extras de pe albumul ce urmeaza sa fie lansat in vara acestui an!
Dupa mai mult de 10 ani de experienta in lumea muzicala, cu zeci de hituri compuse pentru artisti precum Akcent, Lora, Alina Eremia, Mellina, Vescan, Andrea Banica, Delia, TWO, Puya, DJ Project, si altii, DOMG, adica Dorian Oswin si Mihai Gruia, lanseaza “Unstoppable”, piesa ce urmeaza sa fie inclusa si pe albumul ce DOMG intentioneaza sa-l lanseze in vara acestui an si care deschide astfel o serie de lansari si o noua directie muzicala abordata de cei doi.

 

„Turn me on” este al doilea extras de pe albul nostrum care speram sa fie pe placul consumatorilor de gen EDM. Avem deja pregatite mai multe piese si abia asteptam sa vina saptamana urmatoare sa mai prezentam o noua surpriza, o piesa cu un artist din Romania” au transmis baietii de la DOMG.

Pana acum, pe cei de la DOGM i-am mai ascultat recent cu Unstoppable, iar la inceputul anului lansau impreuna cu Bianca Te vreau, dar nu te vreau. In plus, ei au mai bifat colaborari cu Alina Eremia si Mellina.

6362total visits,1visits today

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


*